برگهای این درخت عناب، زیبا ، شفاف ،متناوب و دندانه دار است. گل های آن کوچک و به رنگ سبز مایل به زرد می باشد.
مطالعات نشان داده است که عصاره عناب انواع مختلفی از سلولهای سرطانی از جمله سلولهای سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین میبرد.
عناب دارای خواص ضد سرطان است. خواص آنتیاکسیدان عناب به جلوگیری از سرطان کمک میکند.
کسانی که زخم معده و ورم روده دارند عناب را با هسته سائیده بعد از غذا یک قاشق چای خوری میل کنند.
همچنین عناب یبوست را کاهش میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید مقاله خواص عناب برای یبوست را بخوانید.
جوشانده عناب و جو: ۱۴ دانه عناب را با ۲۵ گرم جو پوست کنده مخلوط کرده و در ۲ لیتر آب ریخته و آنقدر بجوشانید تا جو به اصطلاح شکفته شود و ۱/۵ لیتر آب باقی بماند.
محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه میتوانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
تحقیقات روی موشها نشان میدهد که عصاره دانه عناب در جلوگیری از آلزایمر کمک کننده است.
خاکستر درخت عناب و سرکه را به صورت ضماد میتوان روی جراحت مارگزیده گذاشت.
عناب قرن ها در طب سنتی چینی برای درمان سرماخوردگی و سایر بیماری های تنفسی استفاده می شود. به طور کلی، عناب می تواند یک مکمل مفید برای رژیم مبارزه با سرماخوردگی باشد، چه به عنوان میوه مصرف شود و چه به صورت مکمل مصرف شود.
اگر می خواهید بدانید مصرف متعادل عناب به چه اندازه است حتما با پزشک یا مشاوره تغذیه تماس بگیرید.
سم زدایی کبد و درمان کبد چرب : عناب به عنوان یک محافظ طبیعی برای کبد شناخته عناب تب بر است می شود. عناب به جهت اینکه حاوی مقادیر غنی از آنتی اکسیدان است برای سم زدایی و بهبود عملکرد کبد بسیار مفید است.
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت کبد و معده سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
چون عناب باعث سفت شدن خون میشود لذا مصرف آن برای افراد با غلظت خون بالا توصیه نمیشود.